Kunstgebit De Kluizenaar

Over ons

Ik, Job de Kluizenaar, ben sinds 1 januari 2020 eigenaar van de tandprothetische praktijk Kunstgebit De Kluizenaar. Daarvoor was mijn vader de mede eigenaar van dit tandtechnisch laboratorium onder de naam Kesseler & Reuvekamp Enschede B.V.

In 1992 is mijn vader, Peter de Kluizenaar, een tandtechnisch laboratorium begonnen in Enschede. Binnen dit bedrijf verzorgde hij voor veel tandartsen in de regio tandtechnische werkstukken. Het laboratorium was een nevenvestiging van Kesseler & Reuvekamp en heeft tot 1 september 2020 deze naam gedragen.

Na mijn studie Small Business en Retail management in 2008 was ik op zoek naar een baan. Echter kwam ik er al tijdens mijn studie achter dat mijn ambities elders lagen dan bij mijn afgestudeerde vakgebied en ben ik gaan werken bij mijn vader in het tandtechnisch laboratorium.

Om te werken in de tandtechniek moet je een opleiding tot tandtechnicus volgen. In 2008 ben ik gestart met deze opleiding. Tijdens deze opleiding kreeg ik steeds meer interesse in het behandelen van patiënten. Hier heb ik mij uiteindelijk dan ook op gefocust.

Vanaf 1 januari 2020 heb ik het aandeel in het laboratorium van mijn vader en van de vennoot Kesseler & Reuvekamp overgenomen. Daarna heb ik het laboratorium uitgebreid met een tandprothetische praktijk. Op 1 september heb ik een naamsverandering doorgevoerd en heeft het bedrijf de nieuwe naam ‘Kunstgebit De Kluizenaar` gekregen.

Mijn team en ik staan voor u klaar om samen met u tot een passende oplossing te komen want achter elke glimlach zit een ander gezicht. Ik verheug mij erop om u in de praktijk te verwelkomen.

Wat is een Tandprotheticus?

Een tandprotheticus is een specialist in het aanmeten en vervaardigen van volledige en gedeeltelijke gebitsprotheses die uit de mond zijn te nemen. Daarom is een tandprotheticus niet allen technisch maar ook medisch-biologisch opgeleid. De tandprotheticus heeft alle kennis in huis om een kunstgebit te maken dat precies bij u past. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken en materialen. De tandprotheticus werkt in het volledige proces aan uw nieuwe kunstgebit, vanaf het eerste bezoek tot aan het plaatsten van de prothese.

Welke behandelingen voert Kunstgebit De Kluizenaar uit?

Wij zijn gespecialiseerd in onder andere:

  • Een kunstgebit
  • Een klikgebit (kunstgebit op implantaten in de onder- of bovenkaak)
  • Gedeeltelijk kunstgebit van kunsthard (plaatje) of metaal (frame)

Naast deze behandelingen kunt u bij ons ook terecht voor reparaties, correcties en verfraaiing van het bestaande kunstgebit.

Heeft u problemen met uw bestaande kunstgebit? Wij kunnen u van advies voorzien en eventueel de problemen verhelpen.
Maak een afspraak

Kunstgebit De Kluizenaar is aangesloten bij  de Organisatie van Nederlandse Tandprothetici en is ingeschreven in het ‘KwaliteitsRegister TandProthetici‘.