Kunstgebit De Kluizenaar

Naamsverandering: Kesseler & Reuvekamp Enschede wordt Kunstgebit De Kluizenaar

Kesseler & Reuvekamp Enschede B.V. hecht veel waarde aan het persoonlijk contact met zijn klanten en wij houden u daarom ook op de hoogte van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Daarom willen wij u graag mededelen dat Kesseler & Reuvekamp een naamsverandering gaat doorvoeren.

We willen u graag mededelen dat onze directeur Peter de Kluizenaar per 1 januari jl. zijn aandeel in Kesseler & Reuvekamp Enschede B.V. heeft overgedragen aan zijn zoon Job de Kluizenaar. Job is al meer dan 12 jaar werkzaam in het bedrijf en is hier altijd nauw bij betrokken geweest en is voor de meesten dan ook een bekend gezicht.

Omdat Job ook het aandeel van vennoot Jeroen Veldhuis heeft overgenomen, en daarmee nu de enige aandeelhouder is, ondergaat het bedrijf een naamsverandering en zal per 1 september 2020 Kunstgebit De Kluizenaar heten.

De bedrijfsovername brengt voor u als klant verder geen merkbare veranderingen met zich mee. Wij blijven het vertrouwde adres voor uw tandtechnische werkstukken en garanderen de service die u de afgelopen 30 jaar van ons gewend bent. Tevens zal Peter gewoon werkzaam zijn in het bedrijf en zal hij u als vanouds graag te woord staan.

Met deze naam komt wel een nieuwe dienst die wij graag onder uw aandacht willen brengen. Job heeft de 4 jarige HBO opleiding Tandprothetiek aan de Hogeschool Utrecht afgerond en mag zich vanaf heden dan ook Tandprotheticus noemen. Een Tandprotheticus is een specialist in het vervaardigen van gebitsprothese en mag deze zelfstandig aanmeten bij patiënten, tevens is het beroep Tandprotheticus wettelijk beschermd en valt het onder artikel 34 van de wet BIG.

Om uw praktijk te ontzorgen kunt u uw patiënten, die in aanmerking komen voor een prothetische voorziening, rechtsreeks naar ons doorsturen. U hoeft geen anamnese af te nemen en zich niet druk te maken over de nazorg. In overleg verzorgen wij ook de declaraties bij de zorgverzekeraar.

Verder hopen wij u voldoende te hebben geïnformeerd omtrent de overname, mochten er vragen of opmerkingen zijn dan kunt u ons bereiken via de bekende weg.

Terug naar overzicht